Local a revisar. Buen pescado
Fushion sólo tiene un pero. El local. Resulta oscuro, frío, sin ángel y poco anima la escasa ambientación (¡urge poner una adecuación lumínica y musical acorde a la calidad que ofrecen!). El servicio es eficiente y servicial, pero el local dificulta mucho la experiencia.
Sobre la comida, nada que objetar. Hacen uno de los black cods (bacalao negro en salsa de miso) más logrados que he probado y la variedad y originalidad de los makis son uno de sus fuertes. A destacar el de vieira con tobikko (blanco y negro, mi favorito…¡espectacular!), los tempurizados (los de foie con pez mantequilla y salsa de vino tinto son para llorar de emoción), los niguiris de huevo de codorniz o hamburguesita de wagyu y los originales entrantes como los chicuwa (rollitos de calamar y pescado blanco con queso o el shoft Shell crab (cangrejo crujiente, delicioso).
La calidad es excelente y pese a que he leído algunos apuntes al respecto del precio, considero que es ajustado al producto y la frescura que ofrece. Quizás en Castellón el precio sea un poco superior a la media de otros locales, pero comparado con otros buenos japoneses de Barcelona o Madrid no dista mucho en su cuenta final.
Un lugar para tener en cuenta que, lamentablemente, cierra en agosto, justo las fechas en las que más veces podríamos disfrutarlo durante nuestras vacaciones estivales.
The best Japanese food in the city, there’s no doubt. We’ve known about Fushion since it first opened, and it’s really a pleasure to see how this restaurant is still committed to quality, good ingredients and typical Japanese cooking.
Cool restaurant. Good fish
Fushion only has one “but.” The place itself. It feels dark, cold and charmless, with little to enliven the sparse decor (it urgently needs decent lighting and music in accordance with the quality of the offering). The service is efficient and obliging, but the place really puts a damper on the whole experience.
With regard to the food, there are no objections. They make one of the finest black cods (in Miso sauce) that I have ever tasted, and the variety and originality of themakisare a strong point. Some highlights include the one with scallop and tobikko(black and white, my favorite… spectacular), the ones with tempura (the foie and “pez mantequilla” makiswith red wine sauce are enough to make you want to cry), the quail egg and mini Wagyu burger niguiris, and the original appetizers like the chikuwa(squid and white fish rolls with cheese) and the soft shell crab (crunchy and delicious).
The quality is excellent and despite having read some comments about the price, I think it is appropriate considering the product and freshness that they offer. It’s possible that it might be slightly more expensive than average in Castellón, but when compared to other good Japanese restaurants in Barcelona or Madrid, the price is pretty much the same.
A place to keep in mind that, unfortunately, closes in August, which is exactly when we would be able to dine here the most during our summer vacation.