De tradición culinaria, la familia Bosch se consolida en las manos de Arnau, el hijo de Joan Bosch, que sin perder un ápice del buen hacer de su progenitor ha derivado la cocina hacia un punto más actual y contemporáneo, convirtiéndolo, aún más, en referente gastronómico de la zona.
Ambiente sobrio y elegante, buen servicio, Generacional
Ya hace más de 30 años que ostentan la Estrella y se consolida con Premios como el Mejor Cocinero Joven otorgado al chef hace un par de años. Y todo se traduce en honestidad, claridad y producto en la mesa. Entrantes clásicos, sin florituras pero con un toque de emplatado actual e innovador(delicioso el buñuelo) . Y arroces sin parangón. Es un lugar al que puedes ir a comer un exquisito y sabroso arroz negro, una fresca mariscada y la mejor alcachofa en temporada.
Salón de estilo clásico pero lleno hasta los topes de familias de la zona y llegadas de otros puntos de la geografía que no quieren perderse la oportunidad de disfrutar un domingo alrededor de una buena mesa. Y ahora, además, conocer los menús más actuales de la mano del miembro más joven de una familia que sigue siendo referente en la gastronomía catalana.
Para comer en família, disfrutar del buen producto y compartir una buena mesa.
Can Bosch, Cambrils, Tarragona. Call me traditional, but I still enjoy a good restaurant – the kind that guarantees good ingredients, the perfect croquette, a perfectly crisp calamari batter and a good rice, be it dry or soupy – a lot. Therefore, a good family celebration deserves a visit to this classic favorite. With 1 Michelin star, it is as current and updated as it is flavorful and rooted in its gastronomic tradition.
With a longstanding culinary tradition, the Bosch family is now in the hands of Arnau, Joan Bosch’s son who, without losing an inch of his predecessor’s skill, has taken the restaurant’s cuisine to a more current and contemporary place, thereby converting it even more so into a gastronomic reference point for the area.
Understated, elegant ambiance, good service, generational
The Michelin star was awarded more than 30 years ago, and has been propped up with awards like “Best Young Chef,” which was given to the chef a few years ago. And all of this translates into honesty, clarity and good products on the table. Classic appetizers, without frills, but with a presentation that has an innovative and modern touch (the buñuelo isdelicious). And rices without compare. This is the place to come and eat an exquisite and delicious black rice (with squid ink) and a fresh mariscada (seafood platter), as well as the best artichokes in season.
The dining room is classic in style, but filled to the brim with families from the area and beyond, eager not to miss out on the opportunity to enjoy a Sunday around a good meal. And now to also sample the most contemporary menus prepared by the youngest member of a family that continues to be a reference for Catalan cuisine.
For a family lunch, to enjoy excellent ingredients and share a great meal.