En el W de Barcelona, terraza espectacular
Una barra de sorprendente configuración entre mosaicos marineros de Lázaro Rosa Violan y una carta que, aunque breve, aglutina lo mejor del sabor marinero y el buen hacer de la cocina de este estrellado chef.
Refrescantes y jugosos tomates con algas, divertidas papa aliñás con caballa, increíbles las espardeñas y de llorar las angulas al pil-pil. Homenaje al gran Trifon Jorge Esteban en su raya a la salsa de callos Trifón, espectacular el erizo con trufa y al puntísimo el arroz plagado de gambas….
Y, atención, ¡no os vayáis sin probar los postres!…
La mejor tarta de queso que he probado en mi vida(brie trufada), las imperdibles fresas con nata y helado de leche y el originalísimo txangurro dulce….
Una gratísima sorpresa que recomiendo fervientemente para ir a comer en familia un domingo….¡no os lo perdáis!
New, surprising and of superb quality. This new project from Carles Abellán brings together everything that’s necessary to make it an obligatory establishment in Barcelona.
At the W hotel in Barcelona, with a spectacular terrace
A bar with surprising decor thanks to the marine mosaics from Lázaro Rosa Violan, and a menu that, albeit brief, captures the best of marine flavors and the culinary skill of this star-studded chef. Refreshing and juicy tomatoes with seaweed, fun potatoes with horse mackerel, incredible sea cucumbers and angulas (elvers) al pil-pil to die for. Homage to the great “Trifon” Jorge Esteban with the skate with Trifon-style tripe sauce; a spectacular sea urchin with truffle, and perfectly cooked rice packed with shrimp…
And, listen up! Do not leave here without trying the desserts! The best cheesecake I’ve ever eaten (truffled brie), the not-to-miss strawberries with cream and milk ice cream, and the incredibly original sweet txangurro(crab). A wonderful surprise that I would strongly recommend for dining with your family on a Sunday! Don’t miss out!