Cócteles de autor
Platos complicados para paladares poco arriesgados y apuesta internacional (indonesia, peruana, thailandesa, japonesa, mexicana…) que te hace recorrer el mundo en sabores, texturas y, sobretodo, mezclas de locura e ingenio gastronómico. Una experiencia para no perderse partiendo de la inmersión en el mundo «XO» que supone dejarte llevar, apostar fuerte por lo nuevo y más surrealista y no dejarte influenciar por opiniones externas.
Atención a los cócteles y combinados, de lo mejor y más original que he probado y cuidado a los auditivamente sensibles porque la intención de entrar en un callejón de Singapur se consigue, sobretodo, por los niveles de sonido y música en la sala….pero se consigue.
And the explosive discovery that was StreetXO, the irreverent and crazy concept from the genius Dabiz Muñoz, misunderstood and irreverent at the same time that he never leaves one indifferent. Complicated dishes for only somewhat risky palates and an international bent (Indonesian, Peruvian, Thai, Japanese, Mexican…) that takes you around the world in terms of flavors, textures and, above all, mixtures of insanity and gastronomic genius.
Signature cocktails
A not-to-miss experience starting from the immersion into the “XO” world that happens when you let yourself go, give in to the latest and the most surreal, and not let yourself be influenced by external opinions. A special mention goes to the cocktails and mixed drinks, which were some of the best and most original I’ve ever tried. Beware those with sensitive hearing because they want to capture the idea of walking into an alley in Singapore – particularly in terms of the volume and loud music – and capture it they do.