Platos originales, carta en constante renovación
Sin mantel, sin grandes florituras en la decoración ofrece, sin embargo, una carta de elevada calidad y creatividad y un servicio en mesa estupendo. Llevados por esa amabilidad nos dejamos aconsejar y nos recomiendan unos fantásticos buñuelos de queso payoyo, la lubina soasada al momento, los carabineros con su croqueta(imprescindibles) y un taquito crujiente de cerdo ibérico para retener mucho tiempo en la memoria. Completamos nuestra sorprendente y deliciosa cena con una paletilla deshuesada de chivo realmente excepcional y una pluma adobada exquisita.
Postres frescos para rematar una propuesta gastronómica que el chef David Olivas, 14 años al lado de Dani García en cocina, ha sabido plasmar de forma humilde y acertadísima. ¡No dejéis de visitarlo si estáis por la zona! Para una cena lúdica y amistosa entre amigos que quieran dejarse sorprender…
Back Tapas Bar&Restaurante. Marbella. This place was a nice surprise. Not very publicized nor recommended and yet, without a doubt, it is one of the city’s most interesting culinary offerings.
Original dishes, menu constantly updated
No tablecloths, no major frills in terms of the decor, rather a high-quality, creative menu and fantastic service. Seduced by this friendliness, we let ourselves be counseled and they recommended some fantastic Payoyo cheese fritters, a lightly-roasted sea bass prepared to order, the cardinal prawns with their croquette (obligatory) and a crunchy morsel of Ibérico pork that would not soon be forgotten. We finished off our surprising and delicious dinner with a truly exceptional de-boned leg of goat and an exquisite pluma adobada (a marinated cut of pork).
Refreshing desserts put the final touch on the culinary proposal that chef David Olivas –who spent 14 years cooking alongside Dani García – has expressed both humbly and more-than correctly. Do not miss a meal here if you’re in the area. For a leisurely and pleasant meal with friends that are ready to be surprised…