Alvart Restaurant.Recién renovado y en el corazón neurálgico de la ciudad probamos este joven restaurante lleno de ganas y esfuerzo pero falto de alma… con opción de sólo dos menús se aprecia un grato esfuerzo en cocina pero un pobre resultado en sala.
Se echa de menos un ritmo más ágil y música ambiental en la sala así como un afianzamiento de su base estructural y su visión de futuro… muy buena presentación en plato y correcta la carta de vinos… a destacar el cangrejo en una base de salsa deliciosa y los gnocchis de salvia, únicos y originales… si consigue encontrar esa chispa y esa sensación de confort y calidez logrará el merecido puesto que merece por ser el Mejor Cocinero Joven por la Academia Catalana de Gastronomía…
De momento la cocina está muy por encima de lo demás y, muy a su pesar, en el equilibrio radica el éxito… para una cena informal demasiado formal en la forma…
Alvart Restaurant. Located in a recently renovated space in the heart of the city, we tried this young restaurant and found it to be full of excitement and effort, but short on soul. With only two menus to choose from, you can see the effort on behalf of the kitchen, but a poor showing in the dining room. They are missing a bit more agile service and music in the dining room, as well as a fine-tuning of its structural foundations and vision for the future. The dishes are very well presented and the wine menu correct – of note was the crab in a delicious sauce and the unique and original sage gnocchi. If they manage to find that spark, as well as that feeling of comfort and warmth, they will attain the position they deserve for being the domain of the “Best Young Chef,” according to the Catalan Gastronomy Guild. For now however, the cuisine is far superior to everything else and, despite this, success demands a balance. For an informal dinner that is too formal in this format…